Fallen ängel av Becca Fitzpatrick

 
 
Med sitt hånfulla leende och ögon som ser rakt igenom henne, fångar Patch omedelbart Noras uppmärksamhet. Om än mot hennes vilja och absolut mot allt bättre vetande. Patch dyker upp överallt i Noras liv, och verkar dessutom veta mer om henne än hennes närmaste vänner. Nora måste välja; ge upp sitt motstånd och bli hans eller fly så långt bort det bara går. Men när sanningen om Patch börjar gå upp för henne är det för sent att fly...
 
Jag har läst lite blandat om den här boken, men tänkte att jag skulle ge den en chans, och upptäckte i slutet att det nog är en bok jag läst men blömt bort... . Det här är en bok man glömmer ganska fort, ag fastnar aldrig riktigt, även om ag samtidigt vill läsa bara för att veta hur det slutar. . Det känns som att det skulle ha kunnat bli en bra historia, men det når inte riktigt ända fram tycker jag. Jag stör mig på hur Nora tappar all egen vilja och liksom smälter som smör så fort Patch är i närheten. Men jag stör mig också lite på Patch ibland, han känns lite överdriven ibland tycker jag.
 
Den här har ju ämförts med Twilight (men det gör väl allt nu), men det enda jag egentligen kan se där är väl att Nora faller för någon som inte är mänsklig, och att hon tappar allt sunt förnuft och så mycket av sin egen vila när hon är med Patch.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0