Vampire Academy trailer


Nick Jonas gästspelar i Hawaii Five-0

 
 
 
 
 
 
Nick Jonas, från framgångsrika bandet The Jonas Brothers, kommer gästspela i TV-serien Hawaii Five-0. Han kommer att spela en hacker som är involverad i ett fall som 5-0 teamet utreder vars motiv kan vara ännu mer komplicerade än dom misstänker. 
 
"Ingenting gör denna show roligare än att införliva välända, begåvade aktörer som gästskådespelare i vår show", sa exekutiv producent Peter Lenkov. "Vi är alla stolta över att ha Nick Jonas med vi år Ohana."
 
Förutom sin musikkarriär med The Jonas Brothers, har Nick också varit med i flera Broadwaymusikaler som Les Miserable, Beauty and the Beast, Annie Get Your Gun och A Christmas Carol. Han har också spelat huvudrollen i West End produktionen Les Miserable i London och Los Angeles scenproduktionen Hairspray. Han har ockå varit med i TV-serier som Mr Sunshine, Last Man Standing och Smash.
.
 
Jag gillar Nick Jonas, både som musiker, där han har en enorm talang, och som skådespelare, och jag blev väldigt glad när jag såg att han skulle vara med i Hawaii Five-0 som är en av mina favoritserier.

Outlander

Som dom flesta säkert vet har Diana Gabaldon skrivit en serie böcker där huvudpersonerna heter Jamie och Claire. Böckerna ska bli en TV-serie och det verkar som det är 2 säsonger planerade.
Än så längre är det bara 2 roller tillsatta.  Sam Heughan som Jamie, och Tobias Menzies som Frank Randall / Black Jack Randall.
 
Båda är okända för mig, men det behöver inte vara en nackdel att det är skådespelare i en film/TV-serie som inte är jättekända.
Jag har inte läst böckerna, men min syster har, och hon älskar dom. Jag har läst små snuttar från böckerna på Facebook, och det verkar vara riktigt bra böcker, så jag ska definitivt läsa dom.
 
Serien kommer visas på STARZ och vi får hoppas att den kommer hit också.

Rädda mig inte! av Tahereh Mafi

 
 
Rädda mig inte! är fortsättningen på Rör mig inte!
Juliette  har svårt att passa in i samvaron på Omega Point och håller avstånd till dom andra, samtidigt som hon vill vara en del av dom. Hon upptäcker en styrka hon inte visste att hon hade och har svårt att kontrollera, men måste lära sig, och det snart, för ett krig står för dörren. Warners far, Återetablissemangets ledare, har tröttnat på rebellerna med övernaturliga krafter, men hans planer är något dom inte riktigt hade väntat sig.
 
Det gick inte lika fort att läsa ut den här boken som Rör mig inte! och jag fick inte samma flyt i läsandet. Men det har inget med boken i sig att göra, utan att jag inte hade lika mycket tid att läsa och var tvungen att lägga ifrån mig den flera gånger.
Jag gillar den här boken. Hon har utvecklat historien och karaktärerna, och det är bra att några bikaraktärer får mer plats. Som Kenji. Han är min favorit. Det är många roliga scener med honom och han har en del roliga repliker. Många gånger har jag tänkt att han skulle passa bra som mangakaraktär. :)
Vad gäller kärleken mellan Juliette och Adam är det bättre än i första boken, det är inte lika barnsligt nu. Men jag tyckte inte om det då och jag tycker inte om det nu, men av helt andra anledningar.
Warner får man en annan bild av i den här boken och jag vet inte riktigt vad jag tycker om honom. Ena stunden tycker jag synd om honom, för att i nästa hata honom igen.
 
Det ska bli väldigt intressant att läsa sista delen och se hur Tahereh Maif löser allt.
 

RSS 2.0