Glee-stjärnan Cory Monteith död

Kevin Winter/Getty Images

Cory Monteith som spelade Finn i TV-serien Glee hittades i lördags död, bara 31 år gammal. Han bodde på Fairmonth Pacific Hotel och missade utcheckning. Han hittades död och ensam på sitt hotellrum strax efter lunchtid.
Dödsorsaken var inte omdelebart uppenbar och polisen vill inte diskutera vad man fann i hotellrummet.
 
Monteith checkade in den 6 juli och bodde enligt polisen inte med sin flickvän, Glee-stjärnan Lea Michele. som senast sågs i Mexiko den 9 juli. När han hittades hade han varit död i flera timmar.
 
Fans är chockade av nyheten om Corys död och även många kändisar har kommenterat det på Twitter.

Actionskådespelaren Jim Kelly död


Foto: Scanpix

Skådespelaren och kampsportstjärnan Jim Kelly har avlidit 67 år gammal. Han slog igenom som Bruce Lees motspelare i kulturstämplade karatefilmen "Enter the dragon".
 
Jim Kelly arbetade som kampsportsinstruktör i Los Angeles när han fick sin första roll i actionfilmen "Melinda". Karriären inom film blev kort, men han hann göra huvudrollen i "Black belt Jones"  och mindre roller i en rad filmer på 1970-talet innan han istället satsade på en karriär som professionell tennisspelare.
 
Kellys hustru bekräftade i ett kort uttalande för CNN att skådespelaren avlidit under lördagen i sviterna av cancer.
 

Scorpias hämnd av Anthony Horowitz


 
Scorpias hämnd är sista boken om Alex Rider. Alex har inte hört från MI6 på flera månader och håller på att vänja sig vid skolan och få kompisar. Men, Alex får inte njuta av sitt vanliga liv särskilt länge. Någon skjuter på Alex under en lektion och han skickas till Kairo av MI6 för ett enkelt uppdrag, att hålla koll på en internatskolas säkerhetschef, samtidigt som han då koer bort från England.
en allt är planerat av borttsorganisationen Scorpia. Deras mål är att då den brittiska regerinen att överlämna en samling marmorstatyer till den grekiska staten, och en del av planen är en guvlig hämnd på Alex Rider och MI6.
 
Precis som dom tidigare böckerna om Alex Rider gillar jag den här boken. Det är spännande, ett bra tempo och en bra historia. Hoowitz vet ycket väl hur man skapar en bra karaktär, och en historia som håller hela vägen.
 
Jag tycker det hade varit roligt att läsa några fler böcker om Alex Rider, men när han blivit äldre, drygt 20 kanske. Och det är jag förhoppningsvis inte ensam om. Men det här är ett mycket bra slut på berättelsen om Alex Rider.

RSS 2.0