Fast & Furious 6

 
I fredags var jag och min syster och såg Fast and Furious 6. Jag gillar dom andra filmerna väldigt mycket, och hade en del förväntningar på den här filmen, och trailern fick den ju att verka riktigt bra. Och det var den. Det här är sjätte filmen, och det blir bara bättre och bättre. Tidigare har femte filmen varit min favorit, nu är det den här. Det är inte lika mycket racing som i dom anra filmerna men när det körs går det undan. Jag tycker heller inte att det gör så mycket, att det inte bara går ut på racing, då det känns som att det blir en bättre historia, och man får ut mer av karaktärerna.
 
Hobbs letar upp Dom som säger att han inte var så svår att hitta, och Dom kontrar med att han inte gömde sig. Men Hobbs är inte där för ett vänskapligt besök. Han vill att Dom`s team ska hjälpa honom att hitta ett annat team av skoningslösa förare, där Letty är med. Letty som man trodde dog i fjärde filmen. Dom tänker först göra det ensam, men Hobbs säger att han behöver hela teamet och Dom kallar in dom andra.
Letty förlorade minnet i "olyckan" som skulle ha kostat henne livet och när Dom hittar henne, kommer hon inte ihåg honom. Men Dom ger inte upp.
Mitt i allvaret är det också några roliga stunder som lockar till skratt. Dom flesta av dom står Roman för.
 
Luke Evans, som tidigare var med i The Three Musketeers, spelar Shaw, ledare för det andra teamet, som inte bryr sig om något. Dör man har man begått ett misstag och förtjänar straffet. Han passar riktigt bra som skurken.
Han, som spelas av Sung Kang har varit en favorit sen Tokyo Drift, och jag har tyckt bättre och bättre om honom för varje film.
 
Något jag gillar med den här filmen är att man knyter ihop med tidigare filmer. Till exempel är Braga med lite, Och i slutet knyter dom ihop det med Tokyo Drift så det ska bli väldigt intressantatt se sjunde filmen. Jag tycker dock fortfarande att det var dåligt planerat, om dom planerade så mycket just då, att Tokyo Drift ska utspela sig efter dom andra filmerna. När det nu har blivit 3 filmer efter den känns det som att den skulle ha gjorts mycket senare.
 
En del kanske tycker att det räcker nu, det har ändå blivit 6 filmer och dom håller på med den sjunde, men jag vill faktiskt ha mer.

Kommentarer
Postat av: Nilmas Bokhylla

Ja, jag hör till de som har tröttnat :P

2013-06-07 @ 16:44:32
URL: http://nilmasbokhylla.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0