Scorpias hämnd av Anthony Horowitz


 
Scorpias hämnd är sista boken om Alex Rider. Alex har inte hört från MI6 på flera månader och håller på att vänja sig vid skolan och få kompisar. Men, Alex får inte njuta av sitt vanliga liv särskilt länge. Någon skjuter på Alex under en lektion och han skickas till Kairo av MI6 för ett enkelt uppdrag, att hålla koll på en internatskolas säkerhetschef, samtidigt som han då koer bort från England.
en allt är planerat av borttsorganisationen Scorpia. Deras mål är att då den brittiska regerinen att överlämna en samling marmorstatyer till den grekiska staten, och en del av planen är en guvlig hämnd på Alex Rider och MI6.
 
Precis som dom tidigare böckerna om Alex Rider gillar jag den här boken. Det är spännande, ett bra tempo och en bra historia. Hoowitz vet ycket väl hur man skapar en bra karaktär, och en historia som håller hela vägen.
 
Jag tycker det hade varit roligt att läsa några fler böcker om Alex Rider, men när han blivit äldre, drygt 20 kanske. Och det är jag förhoppningsvis inte ensam om. Men det här är ett mycket bra slut på berättelsen om Alex Rider.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0