Magic Mike

 
Magic Mike handlar om Mike som dagtid arbetar med att bland annat lägga tak, och på nätterna är stripparen Magic Mike. Han är paradnummret och mycket populär, men egentligen vill han tillverka egna möbler. En natt följer Adam, en ung kille som Mike nyss börjat arbeta med, med till klubben. När en av stripporna inte kan göa sitt nummer får Adam gå ut på scenen och strippa.Adam får en chans att fortsätta. Han får lära sig att dansa och strippa och blir en stor hit. Men framgången stiger honom åt huvudet och snart hamnar han i trubbel, vilket inte bara äventyrar Mikes förhållande med Adams syster Brooke, men också Mikes framtid.
 
Läste lite om Magic Mike när den kom men har inte tänkt så mycket på den, men ibland tänkt att man kanske skulle se den. Gjorde det för ett tag sen och det va väl inte riktigt vad jag väntade mig. Jag visste ju vad den handlade om, men det var mycket mer strippande i början än vad jag hade förväntat mig och undrade nästan om hela filmen skulle vara så. Channing Tatum fick ju i alla fall visa att han är väldigt duktig på att dansa, och eftersom han tidigare har varit strippa hade han väl nytta av det i rollen som Mike...
Att Matthew McConaughey skulle göra en roll som Dallas var väl inte riktigt vad jag hade väntat mig, även om han väl passade ganska bra. Alex Pettyfer som Adam vet jag väl inte riktigt om jag tyckte om. Jag tycker bättre om han i I am Number Four eller Beastly. Eller så är det bara karaktären jag inte gillar.
Kan inte säga att jag tycker filmen är särskilt bra.
 
Nu håller man på och jobbar med Magic Mike 2. In development står det på IMDB.

Kommentarer
Postat av: Miimz

Jag har också sett den filmen, och jag måste säga att jag gillade den :) Även om det var lite mycket strippande i början.

2013-02-12 @ 19:16:02
URL: http://daydream91.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0