Free Style

 
Cales högsta dröm är att bli professionell motorcrossförare. Hans pappa lämnade familjen när han var liten och mamman är ensam med honom och hans syster. Trots att Cale är sponsrad har han 2 jobb för att få ihop pengar. Cal jobbar hårt för att komma dit han vill, men för flickvännen är det inte tillräckligt bra.När han krossar en bilruta efter att han fått veta att hon är otrogen med hans konkurrent Derek blir han av med sin sponsor och är plötsligt utan motorcrosscykeln.
Han hittar en gammal oduglig motorcrosscykeln utanför en hästgård och erbjuder sig hjälpa till där mot att han får cykeln. Han blir vän med Alex, och snart mer än så, som också hjälper till där mot att få rida, och tillsammans med henne och hans vänner försöker dom nå hans mål att komma med i Grand National Motorcross teamet.
 
Crobin Bleu spelar Cale. Tidigare är han nog mest känd från High School Musical, och gör en mer seriös roll i den här coming of age-filmen. Det kanske inte gick så bra för den här filmen som kom 2008, men jag tycker den är riktigt bra, och en av mina favoriter. Och den inspirerade mig till en egen filmidé. :)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0