Krokodilens tårar av Anthony Horowitz

 
Alex Rider är i Skottlnd med flickvännen Sabinas familj för att fira nyår. Dom är inbjudna till en fest som hålls av pastor Desmond MacCain, som driver välgörenhetsorganisationen First Aid. När Alex, Sabina och hennes far lämnar festen tycker Alex att någon skjuter mot dom, men är inte säker. Sabnas far tappar kontrollen över bilen och dom är snart under vattet i en iskall sjö. Dom lyckas ta sig upp, men Alex är inte helt säker på att det bara var en olycka.
Alex trodde att han var färdig med MI6, men när klassen ska på studiebesök till Greenfield får han ett uppdrag o. När Alex gömmer sig på ett kontor på anläggningen får han se Desmond MacCain igen, och förstår att han är inblandad. Och det är något mycket större och allvarligre än någon kunnat ana, och Alex är snart mer inblandad i det hela än han hade velat.
 
Det här är åttonde och näst sista boken om Alex Rider. Jag gillar den här också och är liksom dom andra bra skriven och har en bra historia. Men jag har fortfarande lite svårt att täka mig att han bara är 14.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0