Nyckeln tlll sanningen av Nora Roberts

 
 
Nyckeln till sanningen är andra delen i Nyckeln-serien. Den första heter Nyckeln till ljuset.
Dom 3 vännerna Malory. Dana Och Zoe har fått i uppdrag att hitta 3 nycklar som enligt sägnen håller 3 prinssesor fågna, och i gengäld ska det bli belönade. Först nyckeln var Malorys att hitta, nu är det Danas tur. Hennes stora passion i livet är böcker och hon är övertygad om att svaret finns i böckernas värld.
Malory, Dana och Zoe blir allt bättre vänner och upptäcker att dom har liknande drömmar. Dom hittar ett stort hus som dom bestämmer sig för att köpa och dela upp, ett galleri till Malory, en bokaffär till Dana och en skönhetssalong till Zoe. Medan dom tillsammans restaurerar huset grubblar Dana på sin utmaning. Dana får hjälp av sina vänner, men också av sin ungdomskärlek Jordan som kommit tillbaka. Men han krossade hennes hjärta och hon vet inte om hon kan släppa in honom igen.
 
Jag gillar även den här boken väldigt mycket. Det är lagom spännande, bra historia. Alla 3 böcker är lätta att komma in i och man vill bara fortsätta läsa.  Jag tycker det är bra att Nora Roberts har skrivit en bok för varje karaktär så alla får vara huvudperson, och man kommer dom lite närmare.
Jag skulle så gärna vilja att dom här böckerna blev film. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0